Skriv inn en verdi

Karriere

Våre enheter finnes over hele verden. Vårt personal kobler sammen industri og økonomi hver dag. Oppdag hvor langt du kan nå sammen med oss.

Start din karriere hos TIP!

  • Jobb på internasjonalt nivå
  • En god familiær atmosfære
  • Kjent i bransjen for vår ekspertise og kunnskap
  • Med stor vekt på Helse og sikkerhet

Jobb lokalt, funger globalt.

Se alle jobber

Teknisk virksomhet

Hvis du ønsker å jobbe i et miljø der samarbeid blir høyt verdsatt, personalets sikkerhet og trivsel er av største betydning, og du blir oppfordret til å forbedre dine ferdigheter, så har vi mange tekniske muligheter tilgjengelig i Europa og Canada. I TIP investerer vi hele tiden i det siste innen IT-teknologi, verktøy og utdanning. Våre velholdte og godt utstyrte servicebiler, og verksteder sørger for at du har de riktige verktøyene for å kunne hjelpe våre kunder på en best mulig måte.

Kundeservice og levering av tjenester

Er du interessert i å jobbe med profesjonelle og energiske kolleger? Hvis du er en kundeorientert person som ønsker å tilby førsteklasses service, fremme omsetning og marginal vekst, har vi flere utfordrende oppgaver for deg! Vi er stolte av kvaliteten på opplærings- og utviklingsmulighetene vi tilbyr våre ansatte. Vi utstyrer deg med ferdighetene du trenger for å imøtekomme alle kundehenvendelser og utfordringer, og for å sikre at du kan nå ditt fulle potensial!

Forretningsmuligheter

Ønsker du å jobbe for en global markedsleder innen transportnæringen, der utfordrende internasjonale muligheter oppstår hver dag, og hvor strategisk vekst er kjernen? Å jobbe med TIP gir deg ikke bare en dag-til-dag jobb, men et langt arbeidsliv med mange fordeler, og dyktige kolleger med ulik bakgrunn

Praksismuligheter

Er du student og ser etter praktisk erfaring i et multinasjonalt forretningsmiljø? Leter du etter en utfordrende arbeidsplass, der du kan overgå deg selv utenfor komfortsonen og utvikle deg til en suksessrik, ung person i jobb?Å jobbe hos TIP gir deg mange muligheter til å utvikle dine personlige og profesjonelle ferdigheter. Vær trygg på at du ikke møter utfordringen alene! Å være en del av vårt dynamiske forretningsteam betyr at du kontinuerlig får støtte, tilbakemeldinger og opplæring, mens du identifiserer dine profesjonelle utviklingsmuligheter

En attraktiv fordel- og kompensasjonspakke

• Vi tilbyr godt strukturerte og konkurransedyktige fordeler og kompensasjonspakker.
• Vi sørger for at folk liker å jobbe og føle at de blir verdsatt, samtidig som de har en utfordrende og interessant jobb.
• Vi sørger for at personalet vårt har riktig arbeidsmiljø og verktøy for å gjøre det mulig for dem å gjøre en god jobb.
• Vi streber etter åpen kommunikasjon med kollegaer og kontrollerer medarbeidernes tilfredshet regelmessig.
• Vi tilbyr opplæringsmuligheter og oppfølging, og oppfordrer våre ansatte til å strekke seg  etter det høyeste nivået for å sikre at alle kan nå sitt fulle potensiale.
• Vi tilbyr ikke bare en utfordrende arbeidsdag, men et langsiktig arbeidsliv.

TIP hovedkontor i Amsterdam er en av Europas og Canadas ledende leverandører av utstyrstjenester.

Vi er spesialister på trailerleasing, utleie, vedlikehold og reparasjon, samt andre verdiskapende tjenester og vi leverer disse til transport- og logistikkunder i Europa og Canada.

Mangfold

Vi tror at mangfold driver innovasjon. Mangfold av nasjonaliteter, kulturer, religioner og etisk bakgrunn beriker arbeidsstyrken vår ved å samle nye ideer, innovasjoner og tenkemåter som fører til forretningssuksess. Integritet, ærlighet og etisk handling er kjernen i vår virksomhet. Når vi har ledig stilling, ønsker vi alle velkommen som har potensiale, kompetanse, engasjement og en ærlig måte å jobbe for TIP-familien vår.

Samfunnsansvar

Vi kombinerer prestasjonskulturen vår  med en ansvarskultur. På TIP verdsetter vi mangfoldet og engasjerer personalet vårt for å oppnå det høyeste nivå, men vi forstår også at vi er en del av en større helhet og ønsker å spille vår rolle aktivt. Vi deltar aktivt i frivillige prosjekter gjennom vårt TIP Volunteers-program, og hjelper de som trenger det i våre lokalsamfunn i Europa og Canada. 

Våre vurderinger

UN Global Compact

TIP er en UN Global Compact-arbeidsgiver

Vi fokuserer vårt samfunnsansvar på fire hovedområder:

1. Menneskerettigheter
2. Arbeidsrett
3. Miljø
4. Antikorrupsjon

TIP Trailer Services har som mål å være ledende innen ansvarlig virksomhetspraksis. Vi støtter UN Global Compacts ti prinsipper for å fremme menneskerettigheter, arbeidsrett, miljø og antikorrupsjon.
Vi er forpliktet til å gjøre UN Global Compacts prinsipper til en del av selskapets strategi, kultur, verdier og daglige drift. Solide styringsprosesser driver vårt samfunnsansvar, og vi bruker høye miljømessige og sosiale standarder for å fremme en bærekraftig fremtid.


Vi anerkjenner vår plikt overfor våre interessenter, inkludert andelseiere, ledelse, ansatte, utleiere og borgere i alle land der vi opererer. 

Jeg ønsker å jobbe hos TIP, hvordan finner jeg ut hvilke ledige stillinger som er tilgjengelige akkurat nå?

Alle ledige stillinger legges ut på vår karriereside. Kandidater kan velge å spesifisere søket basert på jobb, rolle, sted eller nøkkelord.

Er det en kontakt eller e-postadresse som jeg kan sende CVen til?

Ansettelsesmulighetene våre varierer og er tilgjengelige mange forskjellige steder. Vi foretrekker å motta søknaden din via vår karriereside, eller du kan søke lokalt på en av våre nettsider ved å legge igjen din CV eller presentere deg direkte for avdelingen / verkstedslederen.

Jeg har sendt inn CVen min. Hva skjer nå?

Vi bekrefter søknaden din umiddelbart og kontakter deg så snart vi har behandlet alle søknadene. Hvis du blir informert om at du ikke har fått jobber, trenger du ikke å bekymre deg. CVen din lagres i firmaets  database i henhold til personopplysningsloven i ditt land, og du er velkommen til å søke på fremtidige stillinger.

Er det noen lærlingmuligheter innen TIP?

Vi har lærlingmuligheter i Europa og Canada. Hvis du er ute etter lærlingplass, kan du klikke her for å besøke karrieresiden vår.

Hvilke muligheter er det for studenter og nyutdannede som ønsker å jobbe eller være lærling hos TIP?

Vårt praksisprogram er et førsteklasses program der vi tilbyr studentene ekte pedagogiske opplæring og muligheten til å utvikle sine ferdigheter i et flerkulturelt, internasjonalt og utfordrende miljø. Det gir studentene unike muligheter til å bli direkte rekrutert til høyere ledernivå, nettverksmuligheter og regelmessig tilbakemelding for profesjonell og personlig utvikling. Vår visjon og tillit til dette programmet går utover de fleste typer praksisplasser og fungerer som et talentmasse for ledende stillinger i vårt selskap. Ta en titt på de tilgjengelige mulighetene på vår karriereside.

Kan jeg søke mer enn én stilling om gangen?

Ja, du er velkommen til å søke på flere ledige stillinger.

Hvordan behandles CVen min når den mottas av TIP?

TIP bruker like muligheter og verdsetter mangfold i arbeidsstyrken og oppfordrer søknader fra alle kvalifiserte kandidater. Dette betyr at alle søknader blir nøye evaluert før det tas en beslutning om å gå videre med intervjuet. Du blir alltid informert om resultatene når du søker på en stilling med TIP. Hvis du blir informert om at du ikke er utnevnt til stillingen, lagres din CV i selskapets database i samsvar med personopplysningsloven i ditt land.

"Mennesker gjør virksomheten vår fremgangsrik. Vi behandler alltid våre ansatte slik vi vil at de skal behandle kundene våre. Lagånd er høyt verdsatt og personalsikkerhet er av største betydning, og derfor investerer vi kontinuerlig i det siste innen IT-teknologi, verktøy og opplæring. Hvis du er ivrig etter å lære, har ambisjoner og ønsker å jobbe i et selskap der alles bidrag teller, er du velkommen til å bli en del av TIP-familien vår."

Hiske Damhuis
Chief Human Resource Officer

Something went wrong. Please try again.