Skriv inn en verdi

Investorrelasjoner

Vårt fokus er å styrke vårt lederskap innen transport- og logistikkbransjen ved løpende å forbedre våre servicetjenester, diversifisere vår portefølje og videreutvidelse av våre nettverk for løpende å levere verdi til våre kunder verden over.

Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Oppgi en gyldig e-postadresse
Skriv inn et gyldig telefonnummer, med maksimalt 13 tegn
Skriv inn en verdi

Årsrapporter

I Squared Capital fullfører oppkjøpet av TIP Trailer Services

AMSTERDAM, 7 August 2018:  I Squared Capital (ISQ), en uavhengig global kapitalforvalter innen infrastruktur, har fullført oppkjøpet gjennom sitt ISQ Global Infrastructure Fund II, og kjøpt opp en 100 prosent eierandel i TIP Trailer Services, et av de pan-europeiske og canadiske selskapene innen trailer-leasing og -service, fra HNA Group (International) Company Limited. 

I Squared Capital kjøper opp TIP Trailer Services

LONDON, 9 May 2018: I Squared Capital, en uavhengig global kapitalforvalter innen infrastruktur, har signert en avtale gjennom sitt ISQ Global Infrastructure Fund II, for kjøp av 100 prosent eierandel i TIP Trailer Services, et ledende pan-europeiske og canadisk selskap innen trailer-leasing og -service, fra H

TIP Trailer Services Gir ut sin årsberetning for 2017

AMSTERDAM, 9 March 2018 (BUSINESS WIRE): 9. mars 2018 gir TIP Trailer Services ut sin årsberetning for 2017. I sitt brev til interessenter trakk Bob Fast, CEO, oppmerksomhet mot sterk underliggende handelsinnsats i voksende markeder i tillegg til virksomhetens 50-årsjubileum. 

TIP Trailer Services annonserer vellykket refinansiering av sitt ABS program

AMSTERDAM, 21 September 2017(BUSINESS WIRE): 21. september 2017 annonserte TIP Trailer Services at de hadde refinansiert sitt Asset Backed Securitisation-program (ABS). Det pan-europeiske programmet ble opprinnelig etablert i 2014 og er en verdipapirsikkerhetsstruktur som er vanlig under nederlandsk lov for operasjonelle leasing-avtaler. Det nye programmet vil løpe til mars 2019

Kapil Sharma

Treasury and Investor Relations Director

E-mail: Kapil.sharma@tipeurope.com
Telefon: +31 (0)20 504 1677

Ana Perez Latorre

Senior Investor Relations Manager

E-mail: ana.perezlatorre@tipeurope.com
Telefon: +31 (0)20 504 2241

Trekkvogn

På lastebiler har vi avtaler med de fleste store produsenter og kan tilby et bred produktutvalg.

Kjølehenger

En kjøletrailer er en isolert bokstrailer som er utstyrt med en kjølemaskin som kan både varme og kjøle/fryse med opp til +25 og ned til -25 grader

Gardintrailer

En gardintrailer er den vanligste typen av hengere. Den har skyvesider, det betyr at sidene (gardinene) kan åpnes helt opp ved lasting og lossing, og den er derfor velegnet til nesten all transport.

Tank

En tank er en henger (semitrailer) som kan transportere væsker eller pulver.

Bulk tank

Våre tank av aluminium brukes til å transportere blant annet tørre bulkprodukter (sement) samt pulvergranulert og resirkulert materiale.

Kjemi tank

Våre tank i rustfritt stål brukes til å transportere blant annet næringsmidler og kjemikalier.

Walking Floor

Moving floor brukes ofte ved transport av avfall, korn, tre (-flis), glass, papir, torv og pallevarer, da den er enkel å laste og losse, også der losseplassen er minimal.

Container Chassis

Et Container chassis er en trailerramme, der kan bære og transportere containere.

Skaphenger

En skaphenger og skaptrailer er en av de mest vanlige trailere innen veitransportbransjen. Det er en sikker løsning for transport av verdifullt eller følsomt gods.

Vekselflak

Et vekselflak er en løs containersom lett kan kobles fra kjøretøyet. TIP tilbyr et bredt utvalg vekselflak, fra glidende gardiner til kjølebokser.

Dolly

En Dolly er en enhet som kan være koblingen mellom en forvogn og en semitrailer.

Flatvogn

En flatvogn, eller også kjent som en bunnhenger, er helt flat og vanligvis uten sidelemmer.