Skriv inn en verdi
Tilbake

TIP tilbyder nå leasing og leie av lastbiler

TIP tilbyder nå leasing og leie av lastbiler i Danmark, Sverige og Norge.

Med overtagelsen av PEMA i Danmark og Sverige i 2020 fulgte en større flåte av lastbiler med, idet PEMA igjennom lengere tid også hadde lastbiler i deres produktportefølje. "Derfor har det vært et naturligt skritt for oss i TIP at bygge videre på dette", sier Christian Hatting Petersen, Vice President Nordic, TIP. Lastbiler komplimenterer våres nåverende tilbud av trailere, tanktrailere og annet spesialutstyr serdeles godt og henger rigtig godt sammen med våres fremtidige vekst strategi . Det er en klar fordel for mange av våres kunder, at de nå har mulighet for å benytte én leverandør av utstyr i stedet for flere".

TIP har samarbeidsavtaler med de fleste store lastebilprodusenter og kan derfor tilby et bredt produktutvalg, også lastebilpåbygg. De tilbyr alt fra korttidsleie til lengere leasingavtaler alt etter hva som passer inn i kundens forretningsmodell. En av de største fordelene for kunderne er at de via operationel leasing vet deres faste utgifter på flåten og kan budsjettere med disse.

Harlem Solutions - ser en klar fordel i én leverandør

En av våres kunder som allerede i dag leaser både lastbiler og trailere hos TIP er Harlem Solutions. Spør vi Dag Harlem, CEO om valget av nettopp TIP som leverandør av både lastebiler og trailere: "Harlem Solutions AS valgte TIP som leverandører i siste runde på leveranser av lastebiler og trailere. Grunnlaget for denne beslutningen er TIP sin tilstedeværelse og løsning for Harlem Solutions AS. Det har vært en rask og trygg prosess hvor TIP har vært meget løsningsorienterte til våre krav til materiell og miljø".

2021/07/28

Del denne nyhetsartikkelen

Ved å sende inn dette skjemaet, godtar jeg at TIP vil behandle mine kundedata i henhold til TIPs personvernerklæring.

Relaterte nyheter

"TIP overtar Transportkjøling Midt-Norge AS"

TIP overtar Transportkjøling Midt-Norge AS

2021/08/31

"Telematics for greater fleet sustainability"

Using telematics on your trailer fleet can help reduce its carbon footprint and enhance sustainability wh...

2021/08/23