Skriv inn en verdi

Tilhenger Leie

“Stort utvalg av hengere, trekkvogne og konkurransedyktige løsninger til plutselig oppståtte behov.”

Uansett om du har bruk for at leie en ekstra trailer på kort varsel eller ønsker noe annet utstyr kan vi tilby deg en fleksibel løsning til meget konkurransedyktige priser. 

Mangler du en kjølehenger, containerflak, gardintrailer eller spesialutstyr, som for eksempel en tank eller en trailer med “walking floor” kan vi umiddelbart levere fra vår store flåte av semitrailere.

Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Oppgi en gyldig e-postadresse
Skriv inn et gyldig telefonnummer, med maksimalt 13 tegn
Skriv inn en verdi
  • TIP service teams er altid klar til at yde support
  • Tilgjengelig utstyr til hentning straks
  • Adgang til forskellige trailer typer - høy fleksibilitet
  • Få et tilbud innen 24 timer
  • Service og vedligehold håndteres av TIP
  • TIP service teams er alltid klare til å yte service
  • Det er ditt behov som bestemmer løsningen

Vedlikeholdte trailere 

Våre servicesteder i Europa og Canada sikrer at vårt utstyr alltid er velholdt og klart til enhver transport. Havari kan føre til forsinkelser og utilfredse kunder og utgjør en sikkerhetsrisiko. Derfor vedlikeholder vi alltid vår utleieflåte etter høyeste standard. 

Avhenting og returnering

For å gjøre det ekstra bekvemt kan du hente ditt utstyr på depotet nærmest deg. Vi kan også arrangere levering og avhenting av ditt utstyr som en del av avtalen.

Full service

For alle våre utleieavtaler (kortere enn 365 dager) er service og vedlikehold inkludert. Det inkluderer service, utskifting av nedslitte dekk, aksler og bremsedeler, kjøleenhet og reservedeler. Havariservice er også inkludert. 
Med TIPs havariservice er du sikret veihjelp 24/7 uansett hvor du er. Vår Damage protection sikrer at ditt leide utstyr er dekket mot skader, brann og tyveri. 

Leasing

TIP tilbyr mange forskjellige leasing-løsninger med fleksible finansieringsmuligheter som vil gi deg utallige fordeler. Hvis du i øyeblikket eier din egen trailerflåte har vi gunstige Sale & Leaseback-løsninger.

Flåtestyring

TIP Flåtestyring tilbyr en unik og omfattende undersøkelse som hjelper med å identifisere optimeringsmuligheter i forbindelse med administrasjonen av din flåte. 

Service og vedlikehold

TIP tilbyr et bredt utvalg av servicer som kan optimere utnyttelsen av din flåte og redusere driftskostnadene. Vi tilbyr service og vedlikehold til alle typer trailere, enten det er nytt eller brukt. 

Roadside Assistance

TIP tilbyr en utvidet havariservice 24/7, 365 dager i året, både i Europa og Nord-Amerika. Vi har mulighet til å yte support på 18 språk og har dedikert og teknisk utdannet personale som kan få dine sjåfører tilbake på veien raskest mulig.

Hva er Utleie?

Hvis du vil leie en trailer, tankbil eller annet utstyr i en periode som er kortere enn 12 måneder betegnes det som utleie. Hvis du ønsker å leie en trailer i mer enn 12 måneder, se på våre mange løsninger for leasing.

I hvilke land tilbys Utleie?

Besøk vårt kart, der kan du se alle våre verksteder og avdelinger nær deg.

Jeg kunne ikke finne en TIP-stasjon i mitt land. Kan jeg stadig leie utstyr av TIP?

Hvis du befinner deg et sted hvor våre verksteder og avdelinger ikke er representert er det noen ganger mulig å leie utstyr og hente dette på et annet sted. Via vår “Finn en TIP-stasjon” kan du finne den avdelingen som er nærmest deg eller i det landet hvor du ønsker å leie utstyr, og så kan du kontakte oss for å høre om dine muligheter.

Jeg vil gjerne leie en trailer, tankbil eller annet utstyr. Hva er førte skritt?

Fortell oss hva du søker, så vil vi sende et passende tilbud.

Hvilke type trailere og utstyr har dere i flåten?

Vi har en utvidet flåte av trailere og annet utstyr. Du kan se det meste av vårt utstyr her. Hvis du sender en forespørsel vil vi besvare din henvendelse så snart som mulig.

Kan jeg leie en trailer som er høyere enn 4,0 meter?

Det avhenger av hvilket land du befinner deg i. Europeisk standardutstyr er 4000 mm baser på 5. hjulhøyde mellom


Dette er de offisielle europeiske høydebegrensninger pr. land: 
UK = Ingen grense 
IR = 4,25 m 
NL = 4,0 m 
BE = 4,0 m (1%) 
LU = 4,0 m 
FR = Ingen grense 
ES = 4,0 m 
PT = 4,0 m (Container 4,4m) 
NO = Ingen grense 
FI = 4,2 m 
EE = 4,0 m 
SW = Ingen grense 
DK = 4,0 m 
PL = 4,0 m 
GE = 4,0 m 
CZ = 4,0 m 
HU = 4,0 m 
AU = 4,0 m 
IT = 4,0 m (Container 4,3 m) 
GR = 4,0 m 
Fortell oss hva du søker så vil vi kontakte deg så snart som mulig.

Hva er prisen for å leie en dag/uke/måned og hva er betalingsvilkårene?

Dette avhenger av hvilken trailer du har bruk for. Send inn din forespørsel så vil vi kontakte deg med det mest attraktive tilbudet.

Er alt utstyr på deres hjemmeside tilgjengelig for utleie i mitt land?

Ja, alt utstyr som er presentert under utstyr er tilgjengelig for utleie.

Hva er leievilkårene?

Vi har standard vilkår og betingelser som er en integrert del av våre kontrakter og er tilføyd til enhver ny kontrakt. Vi kan også sende dem med hvis det ønskes.

Hva er vilkårene for retur av leid utstyr?

Vennligst sjekk våre Fair Wear & Tear Conditions Fair Wear & Tear Conditions.

Hvor kan jeg hente mitt leide utstyr?

Ditt hentested er angitt i din leiekontrakt. Vennligst benytt vår “Finn din TIP-stasjon” hvor du kan finne alle våre stasjoner.

Hvor kan jeg returnere mitt leide utstyr?

I våre standardvilkår står det at du skal returnere utstyret på samme sted som hentet det. Vi kan dog gjøre unntak på forespørsel, men da vil det tilkomme ekstra kostander. I slike tilfeller må du kontakte din TIP-kontakt.

Kan dere gi et overblikk over hvilke servicer som er inkludert i leiekontrakten?

For alle leieperioder på under 365 dager er full service inkludert. Full service inkluderer service, bytte av utslitte dekk, aksel og bremseskift, bytte av kjøleenheter samt andre deler, også Roadise Assistance. Spesifikasjonene for alle elementene i vår service og vedlikhold kan finnes i våre standard vilkår og betingelser som er en integrert del av våre kontrakter og er tilføyd alle nye kontrakter. Hvis ønskelig kan de også videresendes.

Kan dere sende mer informasjon om spesifikt utstyr?

Det meste av informasjon finnes på vår utstyrsside. Kontakt oss hvis du fortsatt ønsker mer informasjon så vil vi kontakte deg så snart som mulig.

Hvor lang tid tar det å formalisere en leiekontrakt?

Hvis du enda ikke har en konto i vårt system kan du fullføre din profil gjennom noen få ekstra steg. Start prosessen ved å sende inn din forespørsel.

Vil utstyret som jeg leier ha en gyldig MOT?

Vi leverer alltid trailere som har gjennomgått service og har en gyldig MOT til våre kunder.

Trekkvogn

På lastebiler har vi avtaler med de fleste store produsenter og kan tilby et bred produktutvalg.

Kjølehenger

En kjøletrailer er en isolert bokstrailer som er utstyrt med en kjølemaskin som kan både varme og kjøle/fryse med opp til +25 og ned til -25 grader

Gardintrailer

En gardintrailer er den vanligste typen av hengere. Den har skyvesider, det betyr at sidene (gardinene) kan åpnes helt opp ved lasting og lossing, og den er derfor velegnet til nesten all transport.

Tank

En tank er en henger (semitrailer) som kan transportere væsker eller pulver.

Bulk tank

Våre tank av aluminium brukes til å transportere blant annet tørre bulkprodukter (sement) samt pulvergranulert og resirkulert materiale.

Kjemi tank

Våre tank i rustfritt stål brukes til å transportere blant annet næringsmidler og kjemikalier.

Walking Floor

Moving floor brukes ofte ved transport av avfall, korn, tre (-flis), glass, papir, torv og pallevarer, da den er enkel å laste og losse, også der losseplassen er minimal.

Container Chassis

Et Container chassis er en trailerramme, der kan bære og transportere containere.

Skaphenger

En skaphenger og skaptrailer er en av de mest vanlige trailere innen veitransportbransjen. Det er en sikker løsning for transport av verdifullt eller følsomt gods.

Vekselflak

Et vekselflak er en løs containersom lett kan kobles fra kjøretøyet. TIP tilbyr et bredt utvalg vekselflak, fra glidende gardiner til kjølebokser.

Dolly

En Dolly er en enhet som kan være koblingen mellom en forvogn og en semitrailer.

Flatvogn

En flatvogn, eller også kjent som en bunnhenger, er helt flat og vanligvis uten sidelemmer.