Skriv inn en verdi

Tilhenger Langtidsleie

“Vi kan hjelpe med å få din virksomhet til å vokse.”

TIP tilbyr leasing av trailer utstyr med  mange forskjellige leasing-løsninger med fleksible finansieringsmuligheter, som vil gi deg utallige fordeler.

Hvis du eier din egen trailerflåte har vi gunstige Sale & Leaseback-muligheter. Med en veldig stor flåte av trailere, tankbiler og spesialutstyr som Moving Floor er vi et av Europas og Nord-Amerikas største leasingselskaper for transportutstyr.

 

 

Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Oppgi en gyldig e-postadresse
Skriv inn et gyldig telefonnummer, med maksimalt 13 tegn
Skriv inn en verdi

Leasing av trailer utstyr

Operasjonell leasing 

Med operasjonell leasing har du mulighet til å frigjøre kapital. Operasjonell leasing er særlig effektivt for utstyr av høy verdi, som trekvogner og trailere eller spesialutstyr som du har behov for til å understøtte en bestemt kontrakt. Leasingpriser er basert på utstyrets verdi i den perioden du ønsker å benytte det. 

Les mer

Sale & Lease back

Sale & lease back er en leasing-løsning hvor du selger ditt utstyr til oss og leaser det med det samme igjen. Dette er fordelaktig hvis du har bruk for utstyret, men ønsker å frigjøre kapital som i stedet kan brukes på vekst for din kjernevirksomhet. 

Flåtestyring

TIP Flåtestyring tilbyr en unik og omfattende undersøkelse som hjelper med å identifisere optimeringsmuligheter i forbindelse med administrasjonen av din flåte.

Utleie

Uansett om du har bruk for ekstra trailere på kort varsel eller ønsker noe annet utstyr, kan vi tilby deg en fleksibel løsning til meget konkurransedyktige priser

Service og vedlikehold

TIP tilbyr et bredt utvalg av servicer som kan optimere utnyttelsen av din flåte og redusere driftskostnadene, og dermed gjøre driften mer fleksibel og lønnsom. Vi tilbyr service og vedlikehold til alle typer trailere, enten det er nytt eller brukt. Velg en full servicekontrakt eller en reparasjonsavtale - det er ditt behov som definerer det endelige produktet. Vi kan håndtere alt fra inspeksjon til dekkservice. 

Flåtestyring

TIP Flåtestyring tilbyr en unik og omfattende undersøkelse som hjelper med å identifisere optimeringsmuligheter i forbindelse med administrasjonen av din flåte. 

Roadside Assistance

TIP tilbyr en utvidet havariservice 24/7, 365 dager i året, både i Europa og Nord-Amerika. Vi har mulighet til å yte hjelp på 18 språk og har dedikert og teknisk utdannet personale som får dine sjåfører tilbake på veien raskest mulig.

Seks grunner til å velge leasing hos TIP

1. Øk produktiviteten med større fleksibilitet 

Hos TIP har du tilgang til det nyeste utstyret - det sikrer deg høy effektivitet og mindre nedetid. Uansett om du har bruk for en kjøletrailer, gardintrailer eller trailer med Moving Floor vil vi være i stand til å hjelpe deg, da vår trailerflåte er en av de største i Europa. Du har dermed alltid rask tilgang til trailere som du har bruk for. 

2.  En risikofri transport

Med vår Damage protection er ditt leieutstyr beskyttet mot ekstrakostnader som følge av skade, brann og også tap av utstyr. På den måten kan du fokusere på driften og ikke bekymre deg over “hva om”-spørsmål. Med en trailer fra TIP vet du at du har den beste traileren, den beste servicen og den beste dekningen i tilfelle havari. 

3. Dedikert kundeservice 

Med kundeserviceteam i verdensklasse over hele Europa og Nord-Amerika kan du være sikker på at vi vedlikeholder alle våre utleietrailere etter de høyeste standarder, noe som sikrer driftseffektivitet i hele vår flåte. 

4. Et stort nettverk 

Vi har aktiviteter i 17 land i Europa og Canada og et nettverk på mer enn 6 000 underleverandører. Du er garantert tilgjendelighet og fleksibilitet, uansett hvor du har bruk for oss. 

5. Spar kapital

Kapital er viktig – bruk den i stedet til å styrke din kjernevirksomhet. 

6. Reduksjon av vedlikeholdskostnader

Med vårt brede utvalg av produkter og serviceytelser, fra veihjelp 24/7 til leasing av spesialutstyr og skreddersydde vedlikeholdsprogrammer, kan vi tilby deg løsninger som passer nettopp ditt behov, så du kan fokusere på din kjernevirksomhet

 

Hva er leasing?

Hvis du ønsker å leie en trailer i mer enn 12 måneder, betegnes det som leasing.Hvis du vil leie en trailer, tankbil eller annet utstyr i en periode som er kortere enn 12 måneder betegnes det som utleie. 

I hvilke land tilbys Utleie?

Besøk vårt kart , der kan du se alle våre verksteder og avdelinger nær deg.

Hvilke type trailere og utstyr har dere i flåten?

Vi har en utvidet flåte av trailere og annet utstyr. Du kan se det meste av vårt utstyr her. Hvis du sender en forespørsel vil vi besvare din henvendelse så snart som mulig.

Er alt utstyr på deres hjemmeside tilgjengelig for utleie i mitt land?

Ja, alt utstyr som er presentert under utstyr er tilgjengelig for utleie.

Hva er leievilkårene?

Vi har standard vilkår og betingelser som er en integrert del av våre kontrakter og er tilføyd til enhver ny kontrakt. Vi kan også sende dem med hvis det ønskes.

Hva er vilkårene for retur av leid utstyr?

Vennligst sjekk våre Fair Wear & Tear Conditions.

Fair Wear & Tear Conditions.

Hvor kan jeg hente mitt leide utstyr?

Ditt hentested er angitt i din leiekontrakt. Vennligst benytt vår “Finn din TIP-stasjon” hvor du kan finne alle våre stasjoner.

Hvor kan jeg returnere mitt leide utstyr?

I våre standardvilkår står det at du skal returnere utstyret på samme sted som du hentet det. Vi kan dog gjøre unntak på forespørsel, men da kan det forekomme ekstra kostnader. I slike tilfeller må du kontakte din TIP-kontakt.

Kan dere gi et overblikk over hvilke servicer som er inkludert i leiekontrakten?

For alle utleier under 365 dager er full service inkludert. Dette inkluderer service, utskifting av dekk, aksel- og bremseutskifting, utskifting av kjøleenheter samt andre deler, og også Roadside Assistance. Spesifikasjonene for alle elementene i vår service og vedlikehold kan finnes i våre standard vilkår og betingelser som er en integrert del av våre kontrakter og er tilføyd alle nye kontrakter. Hvis ønskelig kan de også videresendes.

Kan dere sende mer informasjon om spesifikt utstyr?

Det meste av informasjon finnes på vår utstyrsside. Kontakt oss hvis du fortsatt ønsker mer informasjon så vil vi kontakte deg så snart som mulig.

Hvor lang tid tar det å formalisere en leiekontrakt?

Hvis du enda ikke har en konto i vårt system kan du fullføre din profil gjennom noen få ekstra steg. Start prosessen ved å sende inn din forespørsel.

Trekkvogn

På lastebiler har vi avtaler med de fleste store produsenter og kan tilby et bred produktutvalg.

Kjølehenger

En kjøletrailer er en isolert bokstrailer som er utstyrt med en kjølemaskin som kan både varme og kjøle/fryse med opp til +25 og ned til -25 grader

Gardintrailer

En gardintrailer er den vanligste typen av hengere. Den har skyvesider, det betyr at sidene (gardinene) kan åpnes helt opp ved lasting og lossing, og den er derfor velegnet til nesten all transport.

Tank

En tank er en henger (semitrailer) som kan transportere væsker eller pulver.

Bulk tank

Våre tank av aluminium brukes til å transportere blant annet tørre bulkprodukter (sement) samt pulvergranulert og resirkulert materiale.

Kjemi tank

Våre tank i rustfritt stål brukes til å transportere blant annet næringsmidler og kjemikalier.

Walking Floor

Moving floor brukes ofte ved transport av avfall, korn, tre (-flis), glass, papir, torv og pallevarer, da den er enkel å laste og losse, også der losseplassen er minimal.

Container Chassis

Et Container chassis er en trailerramme, der kan bære og transportere containere.

Skaphenger

En skaphenger og skaptrailer er en av de mest vanlige trailere innen veitransportbransjen. Det er en sikker løsning for transport av verdifullt eller følsomt gods.

Vekselflak

Et vekselflak er en løs containersom lett kan kobles fra kjøretøyet. TIP tilbyr et bredt utvalg vekselflak, fra glidende gardiner til kjølebokser.

Dolly

En Dolly er en enhet som kan være koblingen mellom en forvogn og en semitrailer.

Flatvogn

En flatvogn, eller også kjent som en bunnhenger, er helt flat og vanligvis uten sidelemmer.