Skriv inn en verdi

DoorPlus

Hva er DoorPlus? 

DoorPlus er en magnetisk kontakt som registrerer om trailerdøren er åpen eller lukket. Det avanserte systemet sender en åpen/lukket verdi via en forbindelse til FleetBeat-Cooler. FleetBeat-Cooler kan kobles til 10 sensorer. Status på dørene kan følges på FleetConnected-plattformen. Løsningen gir endringer i dørstatus i sanntid, men også i en historisk oversikt. 
 
Registrerer åpning og lukking av dører og rapportering til back-end-plattform gir ekstra sikkerhet til verdifull last. 
 
Bidrar til å sikre last-temperatur også til bokstrailere uten kjølemaskiner

Hvorfor bruke DoorPlus? 

DoorPlus er ikke bare en metode for å sikre dørene, men gir ekstra sikkerhet for temperaturfølsomme laster ved å sikre mot uautorisert åpning av dører på kjøletrailere. I den moderne verden gir DoorPlus den ro i sinnet som en vanlig hengelås ikke kan. 
 

Hvordan virker DoorPlus? 

Dørkontakten er basert på to nøkkelkomponenter: kontakten og magneten. Den avanserte kontakt-teknologien er montert sikkert på gulvet eller i taket på traileren mens magneten er montert på trailerdøren. 
 
Når magneten kommer tett på kontakten og døren lukkes blir systemet aktivert og et sanntidssignal blir sendt til FleetBeat-Cooler telematikkenheten. 
 
Magneten blir trukket bort fra kontakten når døren åpnes. Systemet skifter da tilstand og et sanntidssignal blir sendt til FleetBeat-Cooler telematikkenheten. 
 
En magnetisk dørkontakt oppdager når døren er åpnet eller lukket og sender en tilsvarende beskjed til FleetBeat-Cooler. I FleetConnected blir endringene visualisert i sanntid og med en historisk oversikt