Skriv inn en verdi

Tilhenger Service og Vedlikehold

“Med spesialiserte og sertifiserte teknikere og velutstyrte verksteder i Europa og Nord-Amerika tilbyr TIP trailerreparasjon og trailerservice i toppklasse.”

Vi har vedlikeholdt trailere i mer enn 50 år, noe som gir oss omfattende ekspertise i å levere reparasjon og service i toppklasse. 

Reparasjon og service av trailer, Trekkvogn, henger, walking floor, tank eller annet utstyr utføres av kvalifiserte teknikere, uansett om det utføres i et av TIPs mange europeiske verksteder eller på stedet av TIPs stadig voksende flåte av servicebiler.

Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Skriv inn en verdi
Oppgi en gyldig e-postadresse
Skriv inn et gyldig telefonnummer, med maksimalt 13 tegn
Skriv inn en verdi

Service og Vedlikehold

  • Bestil en tid online
  • Velg en fullservicekontrakt eller reparasjonsavtale
  • Benytt vår henteservice

Mange års erfaring

Vi har vedlikeholdt trailere i mer enn 50 år og har derfor lang erfaring i å levere service og vedlikehold i toppklasse. Service og reparasjoner utføres av kvalifiserte teknikere, uansett om det utføres i et av TIPs mange europeiske verksteder eller på stedet av TIPs stadig voksende flåte av servicebiler.

 I vår bransje er det ikke når ting går glatt at den reelle servicetest settes på prøve. Hva skjer hvis det oppstår et problem? Vår evne til å reagere hurtig i nødsituasjoner skiller oss fra våre konkurrenter. Vi er hurtige, organiserte og har en klar politikk og prosedyre vi følger for å gjøre ting riktig og sikre at våre kunders transport fortsatt kjører sikkert. 

Planlagt vedlikehold, kvalitetssikring og grundighet sikrer at vår flåte fungerer effektivt. 

Transparent og fleksibelt

TIPs serviceløsninger gir deg maksimal fleksibilitet. Vi har faste priser på de fleste standard reparasjoner i forbindelse med inspeksjon, service, EBS/ABS-diagnostikk, service på bremser, aksler, fjæring, elektriske komponenter, kjølemaskiner eller lifter. Hvis det ønskes kan fakturering skje gjennom faste månedlige fakturaer for å lette den administrative arbeidsbyrde og kostnader. Vedlikeholdspriser kan også avtales kontraktsmessig og kan tilpasses nettopp ditt behov (på tvers av flere lokasjoner eller avtales på et volum-/forbruksgrunnlag).

Trailerrenovering

Har en trailer bruk for renovering er det ikke noe problem. TIPs sertifiserte mekanikere kan forlenge din gamle og slitte trailers levetid med en komplett renovering. Ønsker du mer informasjon om hvordan? 

Fordeler ved vår service og vedlikehold

Fordeler ved vår service og vedlikehold
• Kjenn dine kostnader 
• Prisstabilitet
• Lavere direkte og indirekte omkostninger 
• Mindre tid brukt på fakturahåndtering og administrasjon
• Økt driftstid og utnyttelse av trailere i din flåte 
• Forhåndsdefinerte KPI-er 
• Korte ekspedisjonstider og europeisk nettverk 
• Kompetent team som kan oppfylle dine krav til vedlikehold og reparasjoner 
• Alle lovpålagte regler og krav til sikkerhet overholdes 

Hva er inkludert i vår service og vedlikehold? 
• Inspeksjon 
• Periodisk kontroll av utstyr, ettersyn av bremser, aksler og generelt karosseriarbeid basert på produsentens anbefalinger og det forventede årlige kilometertall 
• Administrasjon av innkallelse til inspeksjon og service 
• Vedlikehold av dekk 
• Veihjelp 
• Skadehåndtering 
• Service av kjølemaskiner 
• Service av lift 

Leasing

TIP tilbyr mange forskjellige leasing-løsninger med fleksible finansieringsmuligheter som vil gi deg utallige fordeler. Hvis du i øyeblikket eier din egen trailerflåte har vi gunstige Sale & Leaseback-løsninger. 

Utleie

Uansett om du har bruk for ekstra trailere på kort varsel eller ønsker noe annet utstyr kan TIP tilby deg en fleksibel løsning til meget konkurransedyktige priser.

Flåtestyring

TIP Flåtestyring tilbyr en unik og omfattende undersøkelse som hjelper med å identifisere optimeringsmuligheter i forbindelse med administrasjonen av din flåte. 

Roadside Assistance

TIP tilbyr en utvidet havariservice 24/7, 365 dager i året, både i Europa og Nord-Amerika. Vi har mulighet til å yte support på 18 språk og har dedikert og teknisk utdannet personale som kan få dine sjåfører tilbake på veien raskest mulig.

TIP har ISO 9001-sertifikat

TIP har ISO 9001-sertifikat 
Kvalitetspolitikk 
TIP Trailer Services vil innfri kundenes forventninger til firmaets ytelser og leveranser i ethvert henseende og dermed skape tillit til virksomhetens faglige og markedsmessige evne. Virksomheten ønsker at kundene får det inntrykk og den opplevelse, at deres synspunkter blir hørt og at samarbeidet foregår ukomplisert og profesjonelt. 

Dette betyr at virksomheten forplikter seg til:

  •  Å levere rett produkt til rett tid
  • Å oppfylle alle relevante kundekrav i forbindelse med arbeid på kjøleanlegg
  • Å overholde alle relevante myndighetskrav i forbindelse med kjølevirksomheten 

  • Å arbeide for å oppnå en høy grad av tilfredshet hos kunder og andre interessenter 
  • At ledelsen aktivt bidrar til å sikre den medarbeiderutdannelse/-utvikling som er nødvendig for å oppfylle gjeldende politikk og mål 
  • Å løpende forbedre kvalitetsstyringssystemets effektivitet TIP Trailer Systems Services har den lovpålagte ISO 9001-sertifiseringen som er nødvendig for å utføre kjølearbeid med over 2,5 kg kjølemiddelfylling 


TIP Trailer Services har utviklet og implementert et kvalitetsstyringssystem for å dokumentere virksomhetens forretningsrutiner, bedre tilfredsstille kundenes krav og forventninger, og oppfylle myndighetenes krav i Arbeidstilsynets kunngjøring nr. 100 av 31. januar 2007 om
“Anvendelse av trykkbærende utstyr” som “Sakkyndig virksomhet”. 

Vi har sertifisert personell til utførelse av oppgavene på kjøleanleggene, noe som også er et myndighetskrav. 

Kvalitetsstyringssystemet for TIP Trailer Services oppfyller kravene i standarden DS/EN ISO 9001:2015.

Hvilken type service og vedlikehold tilbyr dere?

Vi tilbyr et bredt utvalg av service som kan optimere utnyttelsen av din flåte og redusere driftskostnadene, og dermed gjøre driften mer fleksibel og lønnsom. I tillegg til service og vedlikehold tilbyr vi også skadedekning.

Kan dere reparere mine enheter på stedet?

Ja, vi har en stor flåte av servicebiler (MSU-er) som kan utføre service på stedet.

Jeg vil gjerne bestille en tid til reparasjon av min trailer.

Vennligst bestill tid hos et av våre mange verksteder.

Jeg har min egen flåte av trailere som det skal utføres service på. Kan jeg gjøre det på TIPs verksteder?

Ja, vi er spesialiserte i å utføre service og vedlikehold på trailere og annet utstyr. Vennligst bestill tid hos et av våre mange verksteder.

Får jeg servicemeldinger hvis jeg leaser trailer hos TIP?

Ja, du vil motta servicemeldinger med mindre du selv ønsker å være ansvarlig for service.

Er det mulig å ha Roadside Assistance for min egen flåte?

Roadside Assistance er inkludert i de aller fleste av våre Leie-, Leasing- og servicekontrakter. Hvis du kun ønsker Roadside Assistance uten service på din flåte er det også mulig. Vennligst kontakt oss for et tilpasset tilbud.

Hvor kan jeg finne TIPs verksteder?

Vi eier mer enn 80 verksteder rundt omkring i Europa. Du kan finne et verksted nær deg ved å benytte vårt kart Lokalisering eller du kan bestille tid for service hos et av våre verksteder.

Hvilke åpningstider har verkstedene?

Du finner verkstedenes åpningstider ved å bruke vårt kart Lokalisering

Hva er inkludert i en full serviceavtale?

Full service inkluderer service, utskifting av dekk, aksel- og bremseutskifting, utskifting av kjøleenheter samt andre deler, Roadside Assistance og reparasjon.

Hvilke dekkprodusenter bruker dere?

Vår foretrukne leverandør er Goodyear. I tillegg har vi en bred rekke dekkprodusenter.

Hvor lang tid tar det å utføre service på en trailer?

Vi streber etter å ha ditt utstyr klart til avhenting etter 1 arbeidsdag.

Reparerer dere lastebiler?

Ja, vi har utdannede mekanikere i hele regionen. Vi tilbyr reparasjon av lastebil i hele Norden, UK, Sentral-Europa  såvel som Maasdijk, Breda, Tiel og Amsterdam i Benelux-landene

Har dere bremsetest?

Ja! Vi tilbyr denne tjenesten i alle verksted i UK, Benelux- landene, Sentral-Europa og på de fleste anlegg i Norden  (Aarhus, Taastrup, Hirtshals, Helsingborg, Oslo, Stavanger, Kerava, Hamina)

Utfører dere sveising av aluminium?

Ja!. Denne tjenesten tilbyr vi på alle TIP-anlegg i Benelux, Sentral-Europa samt alle verksted i Norden (unntatt Aarhus), og Simonswood i UK.

Har dere vaskehaller?

Ja, de fleste av våre anlegg har vaskehaller (ikke Norge)

Kan dere skifte dekk på mitt utstyr?

Ja, i UK og i Norden er vår dekkpartner lokalisert tett ved alle våre verksted. I Benelux har vi denne tjenesten i Waalhaven, Venlo og Botlek; i Sentral-Europa er det plassert i Halle og Rheda-Wiedenbrück

Jeg vil gjerne ha vedlikeholdt mine dekk på mitt ADR-utstyr. Er det mulig?

Ja, i UK og i Norden er vår dekkpartner lokalisert tett ved alle våre verksted. I Benelux har vi denne tjenesten i Waalhaven, Venlo og Botlek; i Sentral-Europa er det plassert i Halle og Rheda-Wiedenbrück

Tilbyr dere kjøleservice og vedlikehold?

Ja, vår kjølepartner er lokalisert tett ved alle våre anlegg i UK og Benelux. I Norden tilbyr vi denne servicen på følgende anlegg: Padborg, Taulov, Taastrup, Hirtshals, Helsingborg, Jönköping, Göteborg, Säve, Oslo, Vestby, Stavanger. Vi tilbyr ikke denne servicen i Sentra-Europa.

Er tankvask en tjeneste dere tilbyr?

Nei, denne tjenesten tilbyr vi ikke hos TIP. Vi har dog gode forbindelser til uavhengige rensestasjoner som vi kan henvise deg til.

Hva er prisen for TIPs service og vedlikehold?

Fortell oss hva du har bruk for, så sender vi deg et tilbud.

Trekkvogn

På lastebiler har vi avtaler med de fleste store produsenter og kan tilby et bred produktutvalg.

Kjølehenger

En kjøletrailer er en isolert bokstrailer som er utstyrt med en kjølemaskin som kan både varme og kjøle/fryse med opp til +25 og ned til -25 grader

Gardintrailer

En gardintrailer er den vanligste typen av hengere. Den har skyvesider, det betyr at sidene (gardinene) kan åpnes helt opp ved lasting og lossing, og den er derfor velegnet til nesten all transport.

Tank

En tank er en henger (semitrailer) som kan transportere væsker eller pulver.

Bulk tank

Våre tank av aluminium brukes til å transportere blant annet tørre bulkprodukter (sement) samt pulvergranulert og resirkulert materiale.

Kjemi tank

Våre tank i rustfritt stål brukes til å transportere blant annet næringsmidler og kjemikalier.

Walking Floor

Moving floor brukes ofte ved transport av avfall, korn, tre (-flis), glass, papir, torv og pallevarer, da den er enkel å laste og losse, også der losseplassen er minimal.

Container Chassis

Et Container chassis er en trailerramme, der kan bære og transportere containere.

Skaphenger

En skaphenger og skaptrailer er en av de mest vanlige trailere innen veitransportbransjen. Det er en sikker løsning for transport av verdifullt eller følsomt gods.

Vekselflak

Et vekselflak er en løs containersom lett kan kobles fra kjøretøyet. TIP tilbyr et bredt utvalg vekselflak, fra glidende gardiner til kjølebokser.

Dolly

En Dolly er en enhet som kan være koblingen mellom en forvogn og en semitrailer.

Flatvogn

En flatvogn, eller også kjent som en bunnhenger, er helt flat og vanligvis uten sidelemmer.